Wednesday, 14 October 2015

Zinvolle Leiderschapsontwikkeling

Zinvolle Leiderschapsontwikkeling
U bent blogs van mij gewend rond Executive Onboarding. Daar ga ik onderwerpen rond het thema Zinvolle Leiderschapsontwikkeling aan toevoegen. 

Naast Executive Onboarding ben ik de afgelopen vier jaar heel actief geweest op het gebied van individuele en teamontwikkeling. Ik werk met senior executives die meer willen halen uit hun werk dan thans het geval is. En daar zit ook hele interessante casuïstiek in.

Wat zinvolle leiderschaps ontwikkeling is? Het gaat dan over impact, precies doen wat nodig is. En ook zinvol in de ‘zin’ van betekenisvol. Extra waarden toevoegen die heilzaam zijn voor jezelf, jouw team jouw organisatie, jouw wereld.
Met Incrementis ben ik actief op de volgende gebieden: 
Executive Onboarding. Er lopen veel trajecten op het moment en de rode draad is omgaan met de ‘hoekige hectiek’ van deze tijd.

Executive Career Switch. Gedwongen of gekozen? Senior executives die er na  20-25 jaar opeens weer opnieuw beginnen. Althans zo lijkt het. Jezelf leren ‘verkopen’ is wel een van de top thema’s. Bij een bewust gekozen switch gaat het meestal over stress. Naar een andere omgeving overstappen? Of zit het ook in dingen die met mezelf te maken hebben?

Executive Coaching. Het gaat meestal over lastige organisatie dilemma’s.  Veel gaat over het goed leren lezen van ‘het systeem’ en wat de opties zijn en hoe je die effectief kunt benutten

Team- en Organisatieontwikkeling. Veelal start dit als samenwerkingsvraagstukken onder invloed van grote externe schokken. De kunst is dan om vanuit vertrouwen en openheid alle kracht uit het team gebruiken om in kleine stappen grote verandering teweeg te brengen.

We zijn in augustus verhuisd naar een kantoorpand in Zeist. Een Zinvolle omgeving om in te werken. De look & feel van de website wordt nog aangepast. Dat houdt u nog tegoed. 

Ook eens een zinvol gesprek voeren? Stuur een mail naar info@incrementis.nl of bel 030 – 20 77 777. 

No comments:

Post a Comment